Over Soulflower

Let's make your soul blossom!

Fascinerend toch, die vanzelfsprekendheid waarmee een zonnebloem zich elke dag opnieuw naar de zon draait en haar licht opzoekt om te groeien! Helaas zijn we dat wat kwijt geraakt als persoon, als werknemer, als ouder, partner of vriend(in). Ons brein, de verwachtingen van anderen en van de maatschappij nemen het vaak over van onze intu├»tie waardoor we soms van onszelf verwijderd raken en ons potentieel niet kan ontluiken. Maar ons lichaam ‘weet’ heel veel en geeft talloze signalen af. Ons buikgevoel zit er wel degelijk!

Het is mijn missie je op weg te helpen om opnieuw connectie te maken met wat je lichaam je aangeeft. Om als het ware in te tunen op je eigen frekwentie. Alles loopt gewoon zoveel makkelijker als je in jouw kracht gaat staan! Met Soulflower wil ik je een plek bieden waar je jezelf kan zijn. In de natuur, via beweging, yoga, ademhalingsoefeningen, shiatsu technieken, gaan we op reis in je lichaam. We maken verbinding met je energie en voelen waar er iets steeds vastloopt. Zo heffen we mentale blokkades op of laten zware emoties los zodat je opnieuw een gevoel van stroming krijgt. Ik zet je graag op weg om tot rust te komen en in contact te komen met je kern, met wat jouw hart sneller doet slaan, met waar jij energie van krijgt! Je levensmissie om het met een gewichtig woord te zeggen. Ik noem het graag je ziel…

Vandaar ‘Soulflower’, je richten op wat jou bezielt en energie geeft. Herontdekken wie je echt bent en wat je gelukkig maakt. Eigenlijk bij jezelf thuiskomen. Aarden. In jouw licht gaan staan. En openbloeien…Let’s make your soul blossom!

Body work is soul work.

Marion Woodman