Mijn benadering

Verbinding met jezelf

Openbloeien start bij jezelf en bij je lichaam. Alles loopt gewoon zoveel makkelijker als je in jouw kracht gaat staan! Bewust verbinding maken met je lichaam en zo helemaal ontspannen. Vertragen en balans vinden. Terug connectie maken met je eigen energie zet je ‘in stroming’.

Op zoek naar jouw ‘pauzeknop’? Boek een yoga of shiatsu sessie om bij jezelf aan te komen en je energie te laten stromen! Mag het ietsje meer zijn…? Kom mee op een deugddoend Feed Your Balance weekend.

Nothing can dim the light which shines from within.

Maya Angelou

Verbinding met anderen

Als je ‘in je lijf bent’, dicht bij jezelf, is het zoveel makkelijker authentiek verbinding te maken met anderen. Wil je ook ruimte scheppen om stil te staan bij de wereld om je heen en hoe jij je erin beweegt…? 

In een groepsyogales voel je gewoon de verbinding met anderen. Of bewandel op een Oxygen Walk de weg naar meer contact met jezelf én met andere.

Connection gives purpose and meaning to our lives.

Brené Brown

Verbinding met de natuur

De natuur brengt ons tot rust, laat ons herademen, geeft als het ware zuurstof aan ons brein. Er zijn talloze – wetenschappelijk onderbouwde – voordelen verbonden aan veel in de natuur zijn.

 Wil je het helend vermogen van de natuur ook zelf ervaren? Laat me je mee nemen op een Oxygen Walkyoga sessie in de natuur of dompel je een heel weekend onder in de prachtige natuur van onze Ardennen op een Feed Your Balance weekend!

A walk in nature walks the soul back home.

Mary Davis