Shiatsu bij mij

shiatsu behandelaar masseert hand

Wat Shiatsu voor mij betekent

Wat ik zo mooi vind aan Shiatsu, is dat het traditioneel in de gezinscontext werd toegepast: familieleden dragen zorg voor elkaar en helpen elkaar zo in goede conditie te blijven. 
Ook mijn kinderen en ouders worden vandaag door mij behandeld, steeds een dankbaar moment van verbinding.

Shiatsu is voor mij zoveel meer dan een massage techniek, het is een manier van kijken naar de wereld, zorg dragen voor jezelf en anderen en vooral een uitnodiging tot overgave en in het moment zijn. Uit je drukke hoofd en in je lijf komen en ervaren wat zich op dat moment aanbiedt. 

Terug naar je lichaam en je intuïtie leren luisteren. En zo fysiek maar ook emotioneel en mentaal meer in evenwicht en in je kracht komen.

Wat mag je van mij verwachten?​

In de eerste plaats zorgt Shiatsu voor het behoud van je gezondheid. Een Shiatsu sessie kan klachten voorkomen en behandelen. Om klachten te behandelen kunnen verschillende sessies nodig zijn.

Via een Shiatsu behandeling, activeer ik de zelf genezende krachten in je lichaam en bijgevolg wordt onrechtstreeks ingegrepen op eventuele symptomen. Je aanwezige lichaamsenergie komt in beweging en blokkades worden opgeheven. Zo wordt je lichaam in balans gebracht, met als resultaat een gedeeltelijk of volledig verdwijnen van ongemakken en ziektesymptomen, op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak.

Het positieve van een behandeling is dat het altijd voor een ontspannen gevoel zorgt. Het is dus niet noodzakelijk een klacht te hebben om een Shiatsu behandeling of stoelmassage te ontvangen. Je kunt je ook ‘preventief’ laten masseren om te ontspannen, in balans en gezond te blijven.