Yoga voor jou alleen

Individuele yoga, een fijne manier om met yoga te beginnen!

  • Voel je je niet helemaal op je gemak om in groep yoga te doen? 
  • Heb je een specifieke vraag, worstelt je lijf al langer met spanning in een bepaalde zone en verlang je naar een les die op jouw nood afgestemd is? 
  • Zie je in yoga een meerwaarde voor je persoonlijke ontwikkeling? Wil je graag ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij wat je voelt in de houdingen?

Dan is persoonlijke yogacoaching iets voor jou! Een privé les helemaal op jouw maat

Ik zoek graag samen met jou naar de beste formule!

Wil je graag fris aan je dag beginnen, een rustpunt inbouwen in een drukke werkweek of net ontspannen zodat je makkelijker in slaap geraakt? Het zijn maar enkele voorbeelden … Elk kan aanleiding geven tot een andere aanpak van yoga, op een ander moment van de dag en zelfs op een andere plaats.

We gaan samen aan de slag...

voor versterking of stretching van specifieke spiergroepen
rond een probleemzone in je lichaam (zoals je schouders, je nek, je rug)
rond een thema zoals ontspanning, vertragen, piekeren of een emotie die aan je blijft plakken

Ook yoga in een kleine groep (maximaal 3 personen) behoort tot de mogelijkheden, op mijn sfeervolle zolder in Everberg of op jouw eigen plek.

Tarieven

Yoga 1-op-1

Gratis telefonisch intakegesprek vooraf. 50€ per sessie van 1u15. Voor een sessie bij jou ter plaatse wordt een meerkost van 10€ gerekend + vervoersonkosten.

Yoga in kleine groep

Prijs overeen te komen in functie van locatie, groepsgrootte en aantal lessen. Deze sessies gaan steeds door op afspraak. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.